back to top

Uspješ basktetaša Aluplastik u Šibeniku

uspješ basktetaša aluplastik u šibeniku

Rano jutros oko 1 sat završen je turnir Pro 3×3 u Šibeniku, koji je okupio najbolje ekipe iz Hrvatske, Slovenije, Crne Gore…I ovoga puta basketaši Živinica su potvrdili visoku klasu i postigli značajnu pobjedu.

Aluplastik iz Živinica šampion je finalnog turnira Pro 3×3 Tour u Hrvatskoj i osvajač slota za Masters u Deberecnu (Mađarska) koji se igra 26. i 27. avgusta.

Ekipa u sastavu Zlatko Golijanin, Nemanja Žigon, Deni Meštrić i Meris Mazalović u finalu je sa 21:18 bila bolja od 3×3 Ljubljana jug.

Uspjeh živiničkih sportista tim je veći ako se zna da nije igrao povrijeđeni kapiten Ado Korkutović.

“Igrali smo za našeg kapitena, za naše Živinice i drag nam je ovaj uspjeh, kojim smo obezbijedili učešće na prestižnom turniru u Mađarskoj”, poručili su pobjednici iz Šibenika.

Direktor KK Aluplastik Faruz Tulumović nije krio zadovoljstvo zbog postignutog uspjeha:

“Poznato je da smo osvajači mnogih turnira i da naša ekipa je ujedno i reprezentacija BiH u basketu.Riječ je o vrhunskim igračima i ja im od srca čestitam na ovom velikom uspjehu koji su postigli u Šibeniku”.

Poželimo našim basketašim još puno uspjeha i da se što prije u ekipu vrati kapiten Ado Korkutović, koji je povrijeđen na turniru u Aleksandrovcu i nakon operacije ligamenata u Rijeci uspješno se oporavlja./Š.G./

www.zivinice.ba

Drugi upravo čitaju