back to top

Košarka:Basket-Turbina 82:74

košarka:basket-turbina 82:74Večeras je odigrana uzvratna košarkaška utakmica za plasman u Playoff između ekipa KK Basket i gostiju iz Jablanice.Utakmica je počela intoniranjem državne himne Bosne i Hercegovine i odavanjem počasti minutom šutnje nedavno preminulom sugrađaninu Miroslavu Papcu.

Početak utakmice pripao je ekipi Turbine koja je silovito krenula od prve minute.Ali, domaći se nisu predavali i uspijevaju u prvoj četvrtini povesti 21:20.Druga četvrtina u potpunosti je pripala gostima, tako da je Turbina taj dio riješila u svoju korist 17:31.Dakle, prvo poluvrijeme pripalo je Turbini 38:51 što je bio znak domaćima da gosti iz Jablanice neće biti tako lak plijen.

Ipak, dolazi do preokreta i treća četvrtina je riješena u korist Basketa 27:12, što je bio znak da zadnjih 10 minuta treba “ubaciti u brzinu” i obradovati punu dvoranu svojih navijača.To se i obistinilo, te je furioznom igrom do kraja utakmice Basket pobijedio sigurnim rezultatom 82:74.

Tako je i nakon drugog susreta ove dvije ekipe Košarkaški klub Basket izvojevao pobjedu.Živiničani su novom pobjedom ušli među četiri ekipe Prve lige Federacije BiH, te slijedi nastavak borbe za plasman u Premijer ligu BiH./Š.G./

www.zivinice.ba

Drugi upravo čitaju