back to top

Novo omiljeno mjesto za sve slatkoljupce- ˝Sweet corner˝ palačinkarnica u Živinicama

novo omiljeno mjesto za sve slatkoljupce- ˝sweet corner˝ palačinkarnica u živinicama

Na drugom spratu  TC Omego danas je otvoren novi kutak: veseo, prijatan i sladak, palačinkara ˝Sweet corner˝,  u sklopu društva Paprika Group,  vlasnika Aldina Paprikića.

novo omiljeno mjesto za sve slatkoljupce- ˝sweet corner˝ palačinkarnica u živinicamanovo omiljeno mjesto za sve slatkoljupce- ˝sweet corner˝ palačinkarnica u živinicama

Perfektno dizajnirane, sa kvalitetnim i bogatim dodacima, nove palačinke u gradu prava su rapsodija okusa, stoga neka Sweet corner bude vaše omiljeno mjesto u narednim danima.

novo omiljeno mjesto za sve slatkoljupce- ˝sweet corner˝ palačinkarnica u živinicama

Palačinke su uvijek pametna ideja!

Slastica koju biramo kao mali predah od posla, ali i desert uz koji volimo započeti dan.

Ukoliko ste u potrazi za novim okusima i želite eksperimentirati s raznim dodacima za palačinke, onda će vas razveseliti vijest da su Živinice  bogatije za još jednu palačinkarnicu.

Palačinkara „Sweet corner “ ideja je u gradu dobro poznatog lica, mladog poduzetnika Aldina Paprikića  koji nastavlja sa uspješnim poslovnim idejama.

Paprikić je svestrana, kreativna osoba, nadasve veliki profesionalac sa ozbiljnim pristupom poslu i dobrim odnosom prema radnicima.

To je nešto što u našoj zemlji, nažalost, često ne čujemo.

Aldin otkriva kako je došlo do ideje otvaranja ovog slatkog kutka .

Šarolika ponuda palačinka ,  razlog je zašto ćete se već danas željeti uputiti prema Omegi i palačinkarnici˝SWEET CORNER˝.

novo omiljeno mjesto za sve slatkoljupce- ˝sweet corner˝ palačinkarnica u živinicama

Na raspolaganju imate desetine različitih vrsta palačinki i slatkih mogućnosti, od Nutella, Snickers, Jaffa , Raffaelo, Sushi palačaniak i ostale,  a vjerujemo da koju god opciju da izaberete, nećete pogriješiti.

Paprikić , sa ovim slatkim kutkom ne staje ovdje.

Cjelokupan drugi spart TC Omega  biće ispunjen mnogobrojnim sadržajima u prvim danima Nove godine.

Više u Info bloku u prilogu…

Do završetka navedenih sadržaja , posjetiti novi slatki kutak,  palačinkarnicu ˝Sweet corner˝, smještenu na drugom spratu TC Omega u Živinicama .

Dijana Svrakić 

 

 

 

 

rtvzivinice.tv

Drugi upravo čitaju