back to top

ZH-ZOLA:Shopping Days u Bau Centru još u subotu

zh-zola:shopping days u bau centru još u subotuDanas i sutra u Bau Centru ZH-Zola održava se Shopping Days.Prema očekivanjima veliki broj kupaca danas je posjetio firmu i odabrao najpotrebnije artikle.

O današnjim aktivnostima u Bau Centru ZH-ZOLA direktor Emir Zoletić kaže:

“Završavamo ovu poslovnu godinu našim tradicionalnim organizovanjem Shopping Daysa, tako da su građani u velikom broju nas posjetili i kupili ono što im je najpotrebnije.Ovo je prilika koju sigurno ne žele propustiti.Čak građani dolaze po dva ili tri puta ukoliko su nešto zaboravili.Atmosfera je lijepa, pozivam građane da i sutra, u subotu, dođu i odaberu ono što im je potrebno, a mi imamo širok izbor od preko 25 hiljada raznih artikala.Ovdje ima sve za vaš dom, danas smo imali i nagradna darivanja, tako da je sve u znaku predstojećih praznika”.

Od direktora Zoletića još saznajemo da je došlo do realizacije važnih investicija tokom ove poslovne godine:

“Napravili smo veliki iskorak i proširili prodajni prostor na dodatnih 1.200 kvadratnih metara i ova investicija se isplatila.Inače, ovu poslovnu godinu završavamo sa pozitivnim poslovnim rezultatima i to je djelo svih zaposlenika naše firme”.

S obzirom na to da je veliki odziv građana koji dolaze i žele obnoviti “svoj kućni inventar”, jer zaista izbor je veliki, a i popust, koliko će to uticati na rezultate i standard zaposlenih?

“Rekao sam već da smo zadovoljni postignutim rezultatima, svi u firmi dajemo svoj maksimum i rezulati ne izostaju.Broj zaposlenih je u porastu, tako da sada u firmi radi 69 radnika, poslovanje je pozitivno, plate redovne, juče smo podjelili regres svim radnicima, ili kako to neko voli reći “trinaestu” platu, dalje idemo još jače, bolje i uspješnije”./Š.G./

www.zivinice.ba

Drugi upravo čitaju