back to top

Spektakularno otvaranje “Arena centra” u Živinicama

spektakularno otvaranje “arena centra” u živinicama

“Arena centar”, velelepni, monumentalni objekat ukupne kvadrature 6.100 m2 danas je otvoren u Živinicama.

“Arena centar” sastoji se od tri nivoa, prizemlje i dva sprata i važi za jedan od većih prodajnih centara u Tuzlanskom kantonu.

Nalazi se na izuzetno frekventnoj lokaciji u Živinicama odmah uz glavni magistralni put Tuzla – Sarajevo, a upravo dionica puta koji prolazi pored objekta, po podacima Cesta Federacije važi za najprometniju cestu u Bosni i Hercegovini što lokaciju objekta čini jednom od najatraktivijih u Bosni i Hercegovini.

Živinice, zadnjih godina, zbog otvaranja niza proizvodnih i drugih djelatnosti domaćih i stranih firmi, postaju jedan od centara privrede naše države, a posebno Tuzlanskog kantona, koji je ujedno najmnogoljudniji ali i kanton sa najvećom dijasporom.

Na stotine i stotine građana Živinica i susjednih lokalnih zajednica danas u 13 sati se okupilo ispred sjajnog “Arena” tržnog centra u Živinicama kako bi prisustvovalo spektakularnom otvaranju ovog objekta.

Nakon bogatog i raznovrsnog programa, crvenu vrpcu su presjekli vlasnik “Arena centra” Senad Trumić i gradonačelnik Živinica Began Muhić.

Prema riječima vlasnika firme koja upravlja objektom ”Arena centar” Retro Media d.o.o., Senada Trumića, on i njegovi saradnici ponosni su  na ovaj projekat koji će puno značiti za grad Živinice i koji će biti ne samo mjesto kupovine već i jedna od najatraktivnijih lokacija u našem gradu i Tuzlanskom kantonu za druženje, zabavu  i kvalitetno trošenje slobodnog vremena.

Do unazad nekoliko godina, građani Živinica morali su u ozbiljniji šoping ići u susjedne i  druge europske države, a i da bi osjetili dašak zapadnog načina života.

Sada, naš grad postaje mjesto gdje drugi dolaze da kupuju, da se druže i dobro zabave, a to je ostvareno zahvaljujući povoljnom poslovnom ambijentu koji je omogućila Gradska uprava Živinice i zahvaljujući poduzetnim građanima Živinica koji u djela sprovode svoje vizionarske poslovne projekte koji su od koristi svima u našoj zajednici.

Od danas, Arena centar vlasnika Senada Trumića bit će sigurno jedan od važnijih zamajaca prosperiteta grada Živinice i njegove dodatne atraktivnosti kao prosperitetne sredine za rad i življenje.

spektakularno otvaranje “arena centra” u živinicama spektakularno otvaranje “arena centra” u živinicama spektakularno otvaranje “arena centra” u živinicama spektakularno otvaranje “arena centra” u živinicama spektakularno otvaranje “arena centra” u živinicama spektakularno otvaranje “arena centra” u živinicama spektakularno otvaranje “arena centra” u živinicama spektakularno otvaranje “arena centra” u živinicama spektakularno otvaranje “arena centra” u živinicama spektakularno otvaranje “arena centra” u živinicama spektakularno otvaranje “arena centra” u živinicama spektakularno otvaranje “arena centra” u živinicama spektakularno otvaranje “arena centra” u živinicama spektakularno otvaranje “arena centra” u živinicama spektakularno otvaranje “arena centra” u živinicama spektakularno otvaranje “arena centra” u živinicama spektakularno otvaranje “arena centra” u živinicama spektakularno otvaranje “arena centra” u živinicama spektakularno otvaranje “arena centra” u živinicama spektakularno otvaranje “arena centra” u živinicama spektakularno otvaranje “arena centra” u živinicama spektakularno otvaranje “arena centra” u živinicama spektakularno otvaranje “arena centra” u živinicama

Jasminko Razić / Nihad Kovačević

rtvzivinice.tv

Drugi upravo čitaju