back to top

Puštena nova online platforma Gdjeizaci.ba

puštena nova online platforma gdjeizaci.ba

Gdjeizaći? je vodič za slobodnovrijeme, putovanja, korisneinformacije o dešavanjima, edukacijama, kulturnim i sportskim projektima, festivalima i koncertima. Prvi i jedinstveni servis koji se bavi promocijom turističkih informacija i dešavanja u Tuzlanskomkantonu (u budućnostiiBiH). Sastoji se od web platforme gdjeizaci.ba, društvenih mreža Facebook-aInstagram-a i radijskog koncepta.

Web platforma gdjeizaci.ba pored aktuelnih dešavanja predstavlja i mjesto gdje putem interaktivne mape možete pronaći Vama najbliže turističke atrakcije, restorane, hotele, shopping centre…

Nakon naporne radne sedmice dolazi vrijeme odmora i onda se pitamo kako ga najbolje iskoristiti i šta raditi. Ova platforma će Vam u svakom smislu pomoći da se uklopite u jedan od preko 100 raznih događaja koji se dnevno ažuriraju, ipreko 400 mjesta i lokacija u Vašoj blizini.

Također ovo je servis kreiran za one koji dugoročno žele investirati u prepoznatljivost i reputaciju svoga biznisa. Sa druge strane, beneficije za same partnere su višestruke. Popularnija destinacija privlači više turista, koji troše više novaca, utiču na atraktivnost partnera na širem tržištu, te potiču partnere da budu kreativni, inovativni i orijentisani na zadovoljavanje potreba tržišta.

Partneri platforme mogu biti: Opštine i gradovi, turističke zajednice, Privatni objekti – kafići, restorani, etnosela, sportski klubovi, kulturne institucije/galerije, kina i svi oni koji žele da podijele informaciju o javnom događaju sa drugima. Ukoliko ste zainteresovani da postanete partner možete se obratiti putem maila: marketing@gdjeizaci.ba

Uskoroikao android/iosaplikacija. www.gdjeizaci.ba

 LINKOVI:

https://www.facebook.com/gdjeizaci.ba

https://www.instagram.com/gdjeizaci.tk/

www.gdjeizaci.ba


www.zivinice.ba

Drugi upravo čitaju