back to top

Priznanjima “Super žena” završen VI Festival savremene žene

priznanjima “super žena” završen vi festival savremene ženeOvogodišnji Festival savremene žene, kao i prethodnih godina, donio je raznolik sadržaj u kojem su svi prisutni mogli pronaći našto interesantno i poučno.

Šesti Festival savremene žene svečano je otvoren osmog juna u HKC-u Tuzla.

Tokom svog trajanja festival je ugostio desetine govornica koje su pričale svoja iskustva kako u svijetu biznisa, tako i u svijetu kulture, novih tehnologija i mnogim drugim granama djelovanja.

Spektakularnom dodjelom priznanja “Super žena” smo zatvorili ovogodišnji Festival savremene žene.

Najuspješnijim Bosankama i Hercegovkama su u Narodnom pozorištu Tuzla dodijeljena priznanja za uspjehe i postignuća. Izbor za Super ženu okupio je sjajne dame sa nevjerovatnim životnim pričama koje su nasmijale, ali i učinile da zaplačemo ponosni što se baš one nalaze u našem okruženju.

Priznanje “Super žena” od nastanka je imalo samo jednu misiju, a to je – zahvaliti se na svemu što žene čine kako bi unaprijedile naše društvo.

Ovogodišnji Festival savremene žene ne bi bilo moguće realizovati bez podrške sponzora koji su prepoznali važnost ovakvog događaja za čitavu Bosnu i Hercegovinu. Sponzori Festivala su društveno odgovorne kompanije koje razumiju važnost uključivanja žena u sve društvene procese kao i značaj prilike da upravo one motivišu svojim uspjesima buduće generacije.

Među nagrađenima je i Sandra Musić, koja je nakon dobitka priznanja izjavila:

“Kada žena poput gospodje Sanje, ali i sve divne dame na festivalu, kazu da radim dobre stvari moja krila i motivi su još veći. Hvala Festivalu savremene žene.Noć puna suza, emocija, ali i podstreka za dalje! Tako je kod nas u Živinicama gdje sam odrasla, djeca još u osnovnim školama uključuju se u razne humanitarne aktivnosti i to su temelji za dalje napredovanje.Hvala Festival savremene žene”./Nihad Bojić/

 

www.zivinice.ba

Drugi upravo čitaju