Održana promocija knjige “Na krilima leptira”

održana promocija knjige “na krilima leptira”Zbirka poezije “Na krilima leptira” mlade autorice Lane Kamberović  iz Živinica promovisana je sinoć u Plavoj sali BKC.

Autorica zbirke ljubavne poezije Lana Kamberović je jedna od rijetkih mladih umjetnica koja nosi krila ljubavi koja su iz srca izrasla, te je pred nama njena zbirka najljepših ljubavnih stihova koje je ona srcem pisala. Svoj dar je dobila rođenjem i njen način pisanja i dubina izražaja najdubljih ljudskih emocija je čisti Božiji dar.

Lana je svestrana umjetnica koja sa svojim talentima za pisanje, pjevanje i slikanje, posjeduje nesvakidašnji dar da sve što vidi, osjeća i prepozna može jednakim intenzitetom i lakoćom prenijeti u bilo koja tri oblika .Zato ona i jeste poput leptira sa krilima koja lepršaju, istražuju i prenose emocije koje se gotovo pa mogu dotaknuti.

Promotorka zbirci poezije Na krilima leptira mlade autorke Lane Kamberović bila je Amra Mujezinović, moderatorka Jasmina Šabanović, a muzički gosti bili su Berina Dahić i Mahir Ahmetbegović./BKC-Gradska biblioteka/

www.zivinice.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Drugi upravo čitaju