back to top

Molson Coors Business Academy:Poslovni izazovi

molson coors business academy:poslovni izazovi

-Molson Coors Business Academy:Završite 2023. godinu sa novim vještinama i spremni za poslovne izazove

Kompanija Molson Coors BH, zajedno sa Centrom za razvoj karijere (CERK) i ove godine organizuje Molson Coors Business Academy. Riječ je o jedinstvenoj online obuci za mlade iz cijele BiH koji žele raditi na sebi, usavršiti neke od svojih vještina i učiti od uspješnih profesionalaca iz zemlje i inostranstva. Akademija će obuhvatiti teme kao što su razvoj novih proizvoda, istraživanje tržišta, brendiranje i upotreba kreativnosti za društveno korisne namjene.

Molson Coors Business Academy je besplatna online akademija, otvorena za sve punoljetne mlade osobe iz Bosne i Hercegovine, bilo da su studenti osnovnih studija, studenti master studija ili drugi mladi. Posebno je korisna za one koji planiraju da se prijave na Ožujsko i Jelen Business Case Challenge , studentsko takmičenja u rješavanju poslovnih studija slučaja, ali je otvorena i za učesnike koji samo žele da učestvuju na radionicama ove akademije.

„Molson Coors Business Academy je savršena prilika za sve mlade i kreativne osobe koje žele da ostvare uspješnu internacionalnu karijeru ili da pokrenu vlastiti biznis. Učesnici će imati priliku da čuju lična iskustva uspješnih poslovnih ljudi, o tome kako su oni napredovali i razvijali se, ali i da dobiju savjete o tome kako i u kojem smjeru mogu i sami razvijati svoje poslovne ideje. Ono što je značajno istaći jeste da je ova akademija besplatna i nije ograničena samo na studente, tako da vjerujemo da će i interes mlade populacije, kao i prethodnih godina, biti veliki“, poručio je Goran Mišić, brand manager u kompaniji Molson Coors BH.

Akademija će se održati online putem platforme Zoom 2. decembra 2023. godine, a svi učesnici koji odslušaju akademiju u cijelosti dobit će certifikat o učešću.Svi zainteresovani za učešće svoje podatke – ime, prezime i fakultet koji pohađate (ukoliko studirate) možeteposlati mailom na kontakt@cerk.info .

Više informacija o akademiji i prijavama možete pronaći na linku , a možete i pogledati kako je bilo na jednoj od prethodnih akademija . Više informacija o predavačima koji će sa vama dijeliti svoje iskustvo uskoro će biti dostupno na Facebook događaju akademije .

„Raduje nas zainteresovanost mladih iz cijele zemlje da se usavršavaju i rade na sebi, kao i činjenica da su svjesni da svoja znanja mogu dopuniti baš kroz ovakve programe. To će im sigurno biti od pomoći u nastavku obrazovanja, ali i na tržištu rada po završetku obrazovanja. Sigurno je da se mladi koji prođu ovakve programe pokažu kao uspješni profesionalci u budućnosti“, kazao je koordinator akademije, dr. Ljubiša Mićić, profesor sa Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci i predsjednik CERK-a.Ovogodišnji predavači dolaze iz BiH, ali i inostranstva. Učesnike će u svijet razvoja proizvoda uvesti Tadej Muršič, preduzetnik i marketing ekspert iz slovenačkih kompanija Andivi i Alledio, a više o kreativnoj industriji i mogućnostima povezivanja sa lokalno korisnim inicijativama će moći čuti od Ivane Kešić, program manadžerice Civitasa, koja je i međunarodni konsultant i trener iz više oblasti.

Svoju impresivnu profesionalnu evoluciju i karijerni put koji obuhvata više različitih ključnih pozicija u kompaniji kao i projekata koje je vodio na nivou Centralnoistočne Evrope će podijeliti Nemanja Vidović, direktor finansija za Češku i Slovačku u kompaniji Molson Coors CEE, a nakon njega će Strahinja Tirnanić, preduzetnik iz Srbije, Erasmus+ i YTILI stipendista podijeliti svoje savjete o tome kako ideju pretvoriti u stvarnost.

Molson Coors BH d.o.o.l Mladena Stojanovića 43, II sprat, 78000 Banjaluka
Tel: +387 51 491 200 l Fax: +387 51 491 202 l IDB: 4403383490008 l PDV: 272212200004 l MBS: 1-17313-00
Broj rješenja: 057-0-Reg-11-002316 Okružni privredni sud Banjaluka l Raiffeisen bank br. računa: 1610450063540081

Iskustva govore da mladi koji ulažu u svoje neformalno obrazovanje još tokom studija imaju uspješne karijere po zaposlenju i ostvaruju natprosječni uspjeh.Baš iz tog razloga Molson Coors Business Academy je savršen način da 2023. godinu završite sa vještinama potrebnim za karijeru iz snova!/Minela Pamuk/

www.zivinice.ba

Drugi upravo čitaju