back to top

Prijavite se na 7. Tuzlanski maraton

S ponosom najavljujemo 7. Tuzlanski maraton, koji će se održati u našem predivnom gradu Tuzli 29. oktobra 2023. godine! Ova sportska manifestacija postala je nezaobilazni događaj za sve zaljubljenike u trčanje i zdrav način života, a ove godine očekujemo da će biti veći i bolji nego ikad prije.

Tuzlanski maraton nije samo trka, već prilika da se povežemo, potaknemo jedni druge i pokažemo snagu zajedništva. Bez obzira jeste li iskusni maratonac ili tek početnik u trčanju, pozivamo vas da se pridružite ovoj izvanrednoj sportskoj avanturi.

Evo nekoliko ključnih informacija o 7. Tuzlanskom maratonu:

  • Datum: 29. oktobar 2023. godine
  • Start i cilj: Centar grada Tuzle
  • Staze: Maraton (42 km), Polumaraton (21 km), Fun Run (5 km)

Prijava je već otvorena, tako da se prijavite na vrijeme kako biste osigurali svoje mjesto na startnoj liniji. Očekujemo trkače iz cijele regije i šire, tako da će ovo biti prilika za stvaranje nezaboravnih sportskih trenutaka i upoznavanje različitih kultura.

Nagrade i priznanja bit će dodijeljene najbržim trkačima, ali nemojte zaboraviti da je najveća nagrada zadovoljstvo koje ćete osjetiti kada pretrčite ciljnu liniju. Također, očekujemo da će mnogi trkači biti u humanitarne svrhe, trčeći za dobrotvorne organizacije i skupljajući sredstva za one kojima je to potrebno.

parazol - protiv parazita

Pozivamo vas da se pripremite, trenirate i dođete na 7. Tuzlanski maraton kako bismo zajedno stvorili nezaboravan sportski događaj. Neka ovo bude dan kada ćete ostvariti svoje sportske snove, postaviti nove rekorde i osjećati se ponosno zbog svakog pretrčanog kilometra.

Drugi upravo čitaju