back to top

Servisne informacije za 29.12.2023. |

PU SREBRENIK – U protekla 24 sata na području Srebrenika dogodile su se 2 saobraćajne nezgode u kojima je 1 lice zadobilo lakše tjelesne povrede. Evidentirana su 2 krivična djela: oštećenje tuđe stvari i krađa.

HITNA SLUŽBA – U SHMP Srebrenik u protekla 24 sata pregledano je 70 pacijenta, 2 su upućena u UKC Tuzla, ostali su vraćeni na kućno liječenje. Obavljene su 3 kućne posjete i 2 terenske intervencije.

VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna jedinica Srebrenik nije imala intervencija.

PORODILIŠTE – U porodilištu UKC-a Tuzla rođeno je pet beba, tri djevojčice i dva dječaka. U privatnim porodilištima u Tuzli nije bilo porođaja.

ELEKTRO – Za danas nema najavljenih prekida u isporuci električne energije na području našeg grada.

KOMUNALNO – JP “9. septembar” D.D. Srebrenik obavještava zakupce pijačnog prostora i građane da, zbog predstojećih novogodišnjih praznika, koji obuhvataju i pazarni dan, utorak 02.01.2024. godine, neće biti pijace.

GRADSKA UPRAVA – danas će Gradska uprava Grada Srebrenik raditi u periodu od 7,30 sati do 14,00 sati. Molimo Vas da svoje obaveze i potrebe prilagodite navedenom radnom vremenu. Takođe vas obavještavamo da su neradni dani u Bosni i Hercegovini, tokom novogodišnjih praznika, ponedjeljak i utorak, tj. 1. i 2. januar 2024. godine, te da Gradska uprava Grada  Srebrenik počinje raditi od 3. januara 2024. godine od 7,30 sati, saopšteno je iz Gradske uprave Srebrenik.

U Srebreniku djelimično oblačno jutro uz temperaturu od 4, subjektivni osjećaj 1 stepen, najviša dnevna temperatura 11 stepeni Celzijusa.

www.radiosrebrenik.ba

Drugi upravo čitaju