back to top

Servisne informacije za 11.6.2024. |

POLICIJA – Na području Srebrenika u protekla 24 sata evidentirano je 1 krivično djelo.

HITNA – U SHMP Srebrenik obavljeno je 77 pregleda, 3 kućne posjete i 2 terenske intervencije, 5 pacijenata prevezeno je u UKC Tuzla.

VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna jedinica Srebrenik imala je 1 tehničku intervenciju.

ELEKTRO – Za danas nema najavljenih prekida u isporuci električne energije.

Zbog planiranih radova na elektrodistributivnoj mreži doći će do prekida u snabdijevanju električnom energijom sutra, 12.6. 2024. godine na području Grada Srebrenika u naselju Behrami u vremenu od 09:00 do 15:00 sati.

VODOVOD – JP Vodovod i kanalizacija Srebrenik obavještava korisnike gradskog vodovodnog sistema da će se zbog povećane potrošnje i manjka vode u izvorištima vršiti obustava u isporuci vode u vremenu od 21:00 h do 07:00 h svakog dana za naselja: Donja Špionica, Špionica – magistralni put, Špionica Krč, Ježinac, Ćehaje, Babunovićl, Brda, Kiseljak, Uroža, Ćojluk, Novo naselje Polje, ulica Tuzlanskog odreda, ulica Ahmeta Džanića, ulica Posavskog odreda, ulica 16. Muslimanska brigade, ulica lbrahima Cvike, ulica 9. Septembra.

Obavještavaju se korisnici u naseljima Dedići, Seona, Behrami, Cage, Lipje, Kuge, Like, Duboki potok – Padališta koji se snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema da će se obustava u isporuci vode vršiti svaki dan od 07:00 h do 15:00 h.

PORODILIŠTE – U porodilištu UKC-a Tuzla rođene su četiri bebe, dvije djevojčice i dva dječaka. U privatnom porodilištu rođen je jedan dječak.

U Srebreniku oblačno jutro, trenutna temperatura 19, najviša dnevna 23 stepena Celzijusa.

Izvor: ( www.radiosrebrenik.ba / Tuzla.info )

Drugi upravo čitaju