back to top

Servisne informacije – Radio Srebrenik

POLICIJA – U protekla 24 sata u PU Srebrenik evidentirano je 1 narušavanje javnog reda i mira (drsko ponašanje ), dogodila se 1 saobraćajna nezgoda u kojoj je pričinjena materijalna šteta, bez povrijeđenih lica. U navedenom periodu nije bilo prijavljenih krivičnih djela.

HITNA SLUŽBA – U Službi hitne medicinske pomoći Srebrenik obavljeno 77 pregleda, 1 terenska i 1 ostala intervencija.

VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna jedinica Srebrenik imala je 4 tehničke intervencije. na dostavi pitke vode u naselja Tinja Gornja, Previle i Potpeć.

Vodosnabdijevanje potrošača priključenih na gradski vodovod za sada uredno. Nove informacije o eventualnim redukcijama biće poznate u toku dana.

Nema najavljenih prekida u isporuci električne energije.

Vrijeme djelimično oblačno, najviša dnevna očekivana temperatura 23 stepena Celzija.

U okviru OGUS-a danas, od 19:30 u Plavoj sali Doma kulture Srebrenik “Debatna radionica” u organizaciji Škole debate Srebrenik.

Sutra od 20 sati u Kino sali Doma kulture Srebrenik vrhunska pozorišna predstava “Luda kuća”. Predstava, koja obiluje bosanskim humorom i scenama iz svakodnevnog života običnih ljudi, kroz duhovite i lucidne nastupe i komične situacije svojih protagonista, oslikava svu tragi-komediju našeg društva i države.

Tekst potpisuje Edin Drljević. Režiju Saša Petrović. U predstavi igraju Armin Omerović, Aida Bukva, Edin Drljević, Senka Oruč, Mirsad Imamović i Midhat Slatina. Scenografiju potpisuje Irfan Hozo.

www.radiosrebrenik.ba

Drugi upravo čitaju