back to top

Prijave za uličnu utrku “Gračanica 5k” otvorene – .

ARK Gračanica organizuje 24.09.2023. godine drugo izdanje ulične utrke „Gračanica 5k“ u sklopu kojeg će se održati utrka na 5km za odrasle i Dječija utrka za djecu do 10 godina starosti. Dječija utrka će biti podijeljena na 3 starosne kategorije.

 

Organizatori su ove godine obezbijedili AIMS certfikat koji garantuje da takmičari trče na stazi premjerenoj po međunarodnim standardima i sa relevantnim rezultatom bilo gdje u svijetu.

prijave za uličnu utrku “gračanica 5k” otvorene – .

Također, novina je da su organizatori omogućili ove godine svim kompanijama registrovanim u Bosni i Hercegovini (iz javnog i privatnog sektora) da prijave svoje timove na ovu utrku. Tim se sastoji od minimalno tri zaposlenika kompanije, a maksimalan broj nije ograničen.Obezbijeđene su nagrade za tri prvoplasirana kolektiva. Organizatori vas pozivaju da iskoristite ovu jedinstvenu priliku da promovišete zdrav način života u svom kolektivu, te da ojačate timski duh svojih zaposlenika. Staza je savršeno prilagođena kako manje aktivnim uposlenicima spremnim da naprave prve trkačke korake, tako i naprednijim trkačima koji su odlučni da obore vlastite rekorde i pokažu kako se brane boje kompanije.

Više informacija možete saznati i izvršiti prijavu na sljedećim linkovima:

Utrka na 5km:

https://stotinka.hr/hrv/utrka/5848/prijava_na_utrku

Dječija utrka:

https://stotinka.hr/hrv/utrka/5847/prijava_na_utrku


radiogracanica.ba

Drugi upravo čitaju