back to top

Novi projekat Armina Ravkić i Damira Delić – ORMAR.shop – .

Mladi mali tim kojeg čine Armin Ravkić i Damir Delić iz Gračanice, je pokrenuo nešto novo na BiH tržištu u svrhu pomoći u rješavanju stare odjeće koju više ne koristite 80 % vremena.novi projekat armina ravkić i damira delić – ormar.shop – .

Na ORMAR.shop možete postaviti vaše artikle, ali takođe i trgovati sa drugima. Nakon veoma lagane registracije i kreiranja profila, možete da postavite Vaš asortiman odjeće i obuće za žene, muškarce i djecu. Također ima i sekciju za parfeme, kozmetiku i aksesuare.

Damir Delić naglašava da od prodaje nemaju nikakvu zaradu, nemaju reklame na web stranici, napravljeno je čisto da pomogne onima kojim je odjeća potrebna, pa je sama otišla u smjeru da se prodaje odjeća.novi projekat armina ravkić i damira delić – ormar.shop – .

”Ja sam direktor u MAK Parts and service, a Armin radi kao šef osoblja u WizzAir-u tako da, ovo nam je neka naša pozitivna priča koja bi pomogla ljudima koji žele da poklone ili prodaju svoje odjeću. Ispočetka je fokus bio na poklone, pa smo ubacili mogućnost prodaje zbog broja korisnika.” objašnjava Delić.

Ukoliko imate nešto što u Vašem ormaru skuplja prašinu i ne planirate ni nositi ni prodati, u sekciji ‘Poklanjam’ to možete objaviti i na taj način ljudi koji su u potrebi mogu da vide iste i eventualno da ih usrećite, jer većinom ono što nama skuplja prašinu nekome mnogo znači.

”Radujemo se Vašoj registraciji i upotrebi naše stranice, te ukoliko budete trebali bilo kakvu pomoć, imate pitanje ili sugestiju, radujemo se Vašim povratnim informacijama, sve u cilju vašeg zadovoljnog korištenja ORMAR.shop.” kažu tvorci ovog shopa.

 


radiogracanica.ba

Drugi upravo čitaju