Javni poziv za selekciju energetski siromašnih domaćinstava – .

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike obavještava zainteresirana fizička lica iz kategorije energetski siromašnih domaćinstava/kućanstava da će 23.10.2023. godine biti raspisan Javni poziv za dodjelu sredstava s pozicije Tekućeg transfera drugim razinama vlasti i fondovima – Podrška Europske unije Bosni i Hercegovini u cilju ublažavanja negativnog socio-ekonomskog utjecaja energetske krize.

Integralni tekst predmetnog Javnog poziva, zajedno s pripadajućim Prijavnim obracem, od ponedjeljka (23.10.2023.) može se u elektronskom obliku besplatno preuzeti na službenoj web stranici Federalnog ministarstva rada i socijalne politike (www.fmrsp.gov.ba).

Javni poziv će se objaviti i na web stranici Grada Gračanica, oglasnoj tabli Grada Gračanica, u svim mjesnim zajednicama, putem Radio Gračanice, u Centru za socijalni rad, dostavit će se Udruženju penzionera i dr.

Napominje se da se prijave podnose jedinicama lokalne samouprave (Grad Gračanica) nakon objave javnog poziva, u periodu od 23.10.2023. godine do zaključno s 10.11.2023. godine.


radiogracanica.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Drugi upravo čitaju